Formel 1 resor

Jag lockas av farten när jag åker på formel 1 resor

Formel 1 är den absolut roligaste sporten som finns. Det är inte ens en hård kamp i tronen. Det finns ingen annan sport som erbjuder lika mycket underhållning. Jag ska härmed prata ned fotboll och hockey lite snabbt. Blir du efter detta sugen på att göra formel 1 resor kan du boka formel 1 resor hos företaget BE Resor.

Fotboll går så långsamt. Det kan gå en kvart utan att någonting av intresse händer. 15 minuter! Det är lång tid. Vet du inte hur mycket som kan hända under 15 minuter under ett formel 1-race så måste du kolla upp det. Efter dessa 15 minuter så kanske någonting händer i fotbollsmatchen. Någon kanske ramlar och låtsas skada sig, någon kanske skriker att domaren visst borde blåst frispark när någon rörde vi en spelare eller så kanske linjedomaren är blind eftersom han inte såg den otroligt tydliga offsiden. Ibland blir det inte ens några mål i matchen. Blir det två mål i en match får man vara nöjd, det är 45 minuter per mål. Inte direkt värd spenderad tid.

I hockey åker en massa vuxna män omkring på skridskor och tacklar varandra. Men tacklas de hårt då blir de sura och börjar slåss. Slåss, med knytnävarna. Som 16-åriga ungdomar. I mål sitter en person och täcker skott med nästintill pansarförsedda skydd. Det finns knappt utrymme för att pucken ska komma förbi. Tittar man på hockey på tv så ser man knappt pucken. Än mindre vilka spelare som befinner sig bakom alla skydd. Man kunde lika gärna hålla på det andra laget om det inte vore för färgerna på kläderna.

Nej, formel 1 är absolut det roligaste inom sportvärlden. Det går fort. Saker händer hela tiden. Koncentrationen måste vara på topp ständigt för att inte bli omkörd av motståndarna. Ännu mer spännande blir det på formel1resor, då får man se allting live. Tack formel 1. Utan den hade sporten varit tråkig.