Ta hand om din själ

Hejsan, i en stressad värld för många är det viktigt att man tar hand om sin själ. För egen del innebär det att jag går till en terapeut på Södermalm för att få healing en gång i månaden och det hjälper mig bra. Vad är healing? Healing är ett engelskt ord som betyder läkning. Det finns olika typer av healing och olika terapeuter använder olika metoder. Det kan vara allt från att man får ligga och lyssna på musik medan man tar ett bad till att man går igenom saker man varit med om i sitt liv som har påverkat en negativt. För mig har det hjälpt mig mycket att ta hand om min själ på detta vis. Jag har alltid varit en stressad människa och haft svårt att slappna av, men efter jag började gå till min terapeut på Södermalm så har det blivit mycket bättre. Jag mår bättre psykiskt och kan hantera stress på ett bättre sätt. Jag rekommenderar verkligen att man tar hand om sin själ på något sätt, för det är viktigt att må bra både psykiskt och fysiskt! 

Särskilt här i storstaden är det viktigt att man tar hand om sig själv för det är aldrig tyst i en stor stad. Egentligen passar det inte mig att bo i en bullrig storstad för jag behöver lugnet. Men nu kan man inte alltid leva ut sina drömmar om ett liv på landet så man får ta och göra någonting åt situationen för att det ska bli så bra som möjligt och för min del innebär det att jag går på healing då hos denna terapeut och jag kan rekommendera alla mina läsare att göra detsamma. Ett bra sätt att finna harmoni och balans i livet och i vardagen. Så vill ni boka en tid, klicka på länken som finns en bit här ovanför!